slide-tab-borker-servicedienst-onderhoud

Uw cv-ketel in perfecte staat met onderhoud door Borker Servicedienst in Westerbork

De koude maanden staan weer voor de deur, dus dan is het wel zo fijn om er thuis comfortabel en warmpjes bij te zitten. Het uitgelezen moment om uw cv-ketel weer eens van een onderhoudsbeurt te laten voorzien door Borker Servicedienst! 

Periodiek onderhoud aan uw cv-ketel

Door geregeld onderhoud te laten plegen aan uw cv-ketel, kunt u een hoop narigheid voorkomen. Denk aan het verroesten en slijten van belangrijke onderdelen, waardoor onnodig gasverbruik ontstaat. Daarnaast heeft u met geregeld onderhoud minder last van storingen. Ook niet geheel onbelangrijk, uw cv-ketel wordt gecontroleerd op koolmonoxide-risico’s. 

De voordelen van cv-ketelonderhoud op een rijtje:

  • Voorkom hoge reparatiekosten
  • Uw cv-ketel gaat langer mee
  • Stook tot 10% zuiniger
  • Een veilige en zekere verwamingssituatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over onderhoud van uw cv-ketel of kom naar onze winkel in Westerbork voor een afspraak of deskundig advies. De ervaren, deskundige monteurs van Servicedienst Borker zijn in te schakelen voor onderhoud van uw cv-ketel, maar lossen dringende storingen uiteraard ook zo snel mogelijk op. Onze installateurs zijn actief in Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen en Nieuw-Balinge.

Neem contact op


Top