slide-tab-borker-servicedienst-verwarming

Centrale verwarming in Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen en Hoogeveen

Het hele jaar door een comfortabele temperatuur in huis, dat kan met centrale verwarming. Borker Servicedienst kan uw verouderde verwarmingsinstallatie vervangen voor moderne centrale verwarming. Voor extra comfort en luxe installeren we daarbij meteen vloerverwarming en designradiatoren. Vanuit de winkel in Westerbork kunnen we u deskundig advies geven over de beste centrale verwarming voor uw huis of bedrijf. Onze vakkundige installateurs zijn voor u beschikbaar in de regio Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen en Hoogeveen.

Cv installatie en service

Voor het vinden van een passende installatie zijn comfort, omgevingstemperatuur en de gewenste hoeveelheid water belangrijke factoren. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies en diverse merken cv-ketels. Ook kunnen wij de cv-ketel van uw keuze installeren en onderhouden.

Radiatoren en vloerverwarming voor comfortabele warmte

Behalve cv-ketels kunnen we ook radiatoren leveren en installeren. We plaatsen de radiator vakkundig en snel, in iedere ruimte in huis of bedrijf. Van hal tot badkamer, van keuken tot kantoor. Wilt u daarnaast de luxe ervaren van een comfortabel warme vloer? Borker Servicedienst installeert ook vloerverwarming. Vloerverwarming is een efficiënte en comfortabele manier van verwarmen.

Voor het aanleggen van centrale verwarming, van cv-ketel tot vloerverwarming en radiatoren, kunt u contact opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen. In onze winkel in Westerbork staan ervaren medewerkers voor u klaar om het beste systeem te vinden bij uw wensen. De vakkundige installateurs van Borker Servicedienst zijn actief in de regio Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen en Hoogeveen

Neem contact opTop