Borker Servicedienst
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
firstdiff

Witgoed winkel en installateur in Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen e.o.

In de wijde omgeving van Assen is Borker Servicedienst uw vertrouwde partner voor cv-ketels, leidingwerk, zonnepanelen en elektra. Gaat u verbouwen? Wij kunnen gas, water en centrale verwarming of uw elektra aanleggen. Ook kunt u ons inschakelen voor storingen of onderhoud van uw cv-ketel. Onze professionele installateurs zijn werkzaam rondom Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen, Nieuw-Balinge en Hoogeveen. In onze winkel in Westerbork kunt u daarnaast terecht voor al uw elektronische apparatuur: van stofzuiger tot wasmachine en van koffiezetapparaat tot televisie.

 

Uw loodgieter en installateur voor:

- elektra aanleggen
- zonnepanelen plaatsen
- warmtepomp installeren
- cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
- centrale verwarming
- leidingwerk en lekkages
- reparatie of aankoop van elektronische apparatuur (witgoed en bruingoed)
- badkamer verbouwen 

 

Witgoed en elektronica verkoop en reparatie

In de winkel van Borker Servicedienst kunt u terecht voor een nieuwe wasmachine, televisie of koelkast. Wij verkopen diverse merken, zoals Miele, AEG, Siemens en Philips. Ook voor reparaties aan deze apparaten bent u bij ons aan het juiste adres. In onze winkel kunt u daarnaast digitale foto’s afdrukken in diverse formaten. Deze zijn klaar terwijl u wacht.

 

Installatieservice en elektrotechniek

Naast onze winkelactiviteiten kunt u bij ons aankloppen voor diverse klussen. U kunt Borker Servicedienst  inschakelen voor kleine en grote projecten: een nieuwe cv-ketel installeren, een storing van uw cv-ketel oplossen, maar ook gas, water en centrale verwarming, of een nieuwe badkamer installeren. Onze loodgieters en installateurs werken snel en vakkundig, tegen een scherpe prijs. Dat scheelt!

 

Sanitair showroom

Bent u op zoek naar nieuw sanitair voor uw badkamer? In onze online sanitair en badkamer showroom vindt u sfeerbeelden van bekende merken, zoals GROHE, Novellini en Ideal Standard. Voer de afmetingen van uw eigen badkamer in en bekijk badkamerontwerpen die passen bij uw situatie. U kunt de beelden bewaren in een inspiratieboekje. Voor de installatie van uw ligbad, douche, toilet, wastafel of badkamermeubel kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

Onze loodgieters en installateurs zijn werkzaam in de regio Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen, Nieuw-Balinge en Hoogeveen. Wilt u meer weten over wat Borker Servicedienst voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook terecht in onze winkel in Westerbork. Wij kunnen de volledige installatie van sanitair, centrale verwarming, cv-ketel, elektra, badkamer en zonnepanelen verzorgen.Meer  Neem contact met ons op

Uitgelicht...