slide-tab-borker-servicedienst-loodgieterswerk

Loodgieter in Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen en Hoogeveen

Laat u uw badkamer of keuken verbouwen? Heeft u last van lekkage? Borker Servicedienst staat voor u klaar! Onze vakkundige loodgieters leggen uw leidingwerk aan of verhelpen uw lekkage in de regio Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen en Hoogeveen.

Leidingwerk voor keuken en badkamer

Een badkamer- of keukenverbouwing begint bij vakkundig leidingwerk. U wilt tenslotte wel dat uw kraan op de juiste plek zit! U kunt ons inschakelen voor het vervangen, installeren en controleren van gas- en waterleidingen. Ook de aanleg van leidingen ten behoeve van het sanitair in uw badkamer of uw nieuwe keuken kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Lekkage verhelpen

Bij lekkage kunnen onze loodgieters u snel en vakkundig uit de nattigheid helpen. Door een snelle opsporing en oplossing kan de schade beperkt blijven. Borker Servicedienst heeft ervaren loodgieters in dienst, zodat hak- en breekwerk doorgaans niet nodig is om de lekkage te verhelpen. Dat is wel zo fijn voor uw interieur!

Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op voor meer informatie of een deskundig advies over uw leidingwerk voor badkamer of keuken. Onze loodgieters staan klaar in Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen en Hoogeveen. Lekkages verhelpen wij uiteraard zo snel mogelijk.

Neem contact op


Lees meer over loodgieterswerk

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top