slide-tab-borker-servicedienst-elektra

Elektricien in Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen en Nieuw-Balinge

Voor vervanging van uw oude elektra of de aanleg van elektriciteit bij een verbouwing is Borker servicedienst uw ervaren partner. Wij kunnen bedrading trekken, verlichting aanleggen en schakelmateriaal aansluiten in Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen en Nieuw-Balinge. Onze ervaren elektriciens werken voor optimale brandveiligheid volgens de laatste veiligheidseisen en met het modernste materiaal. Of dat nu voor een kantoor op zolder is of voor uw nieuwe keuken in een uitbouw

Vernieuwing van elektriciteit

In oude huizen, zelfs van nog maar 40 jaar oud, is de elektriciteit vaak gedateerd. Dat levert niet alleen brandgevaar op, maar ook problemen met uw keukenapparatuur of wasmachine. Zo kan het een probleem zijn om een inductiekookplaat te installeren, of om wasmachine en droger tegelijk aan te zetten. Met het trekken van nieuwe bedrading en een uitbreiding van elektriciteitsgroepen maakt de elektricien van Borker servicedienst uw huis dus niet alleen veiliger, maar ook comfortabeler!


Van lichtknopje tot volledige installatie

Borker Servicedienst zorgt ervoor dat alles klopt bij uw verbouwing. Stopcontacten, elektriciteit en licht op precies de goede plek, zodat al uw apparatuur gemakkelijk en veilig aan te sluiten is. Voor uw pas verbouwde kantoor, keuken of woonkamer. Om het geheel af te maken, installeren we zelfs de schakelaars voor u.

Onze vakkundige elektriciens kunnen uw bedrading trekken, verlichting aanleggen en schakelmateriaal aansluiten in Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen en Hoogeveen. Borker Servicedienst werkt volgens de laatste veiligheidseisen en met het modernste materiaal. Projecten worden zo snel mogelijk opgepakt en uitgevoerd voor een scherpe prijs. Voor een vrijblijvende offerte kunt contact opnemen, of langskomen in onze winkel in Westerbork. 

Neem contact op

Elektra_naast-1


Top