slide-tab-borker-servicedienst-zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen in Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen e.o.

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke, duurzame oplossing voor warmte en energie in uw huis of bedrijf? Borker Servicedienst kan zonnepanelen voor u installeren in Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen en Nieuw-Balinge. Met de panelen kunt u uw eigen stroom opwekken. Deze stroom is gratis en werkt hetzelfde als ‘gewone’ energie: verlichting, koffiezetapparaat en wasmachine, al uw elektronische apparatuur kan gebruikt worden met zonne-energie.

Zonne-energie

Zonne-energie is oneindig beschikbaar, zelfs als het bewolkt is. Bij het opwekken van zonnestroom komen er nauwelijks milieubelastende stoffen vrij. Een zeer duurzame vorm van energie dus! De huidige zonnepanelen (ook wel PV panelen) behalen steeds grotere opbrengsten. Wat u aan ongebruikte stroom overhoudt, kunt u bovendien doorgeven aan het openbare elektriciteitsnet en wordt verrekend met uw energienota. Dat betekent al met al een flinke besparing op uw energierekening. De aanschafkosten heeft u dan ook zó weer terugverdiend.


Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen kunnen op een plat of schuin dak geplaatst worden. De PV panelen zetten zonlicht om in elektriciteit die u kunt gebruiken voor uw woning of bedrijf. Voor een maximale opbrengst moeten de panelen optimaal geplaatst worden ten opzichte van de zon. Servicedienst Borker is zeer ervaren in het plaatsen van zonlichtsystemen. Onze deskundige installateurs plaatsen het systeem snel en vakkundig.

De voordelen:

  • Aanzienlijke besparing op uw energierekening
  • Geen CO2-uitstoot, dus milieuvriendelijk
  • Interessante subsidieregelingen en fiscale voordelen
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Ook bij bewolking of weinig zon voldoende opbrengst

Voor informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Borker Servicedienst. Wij kunnen u deskundig informeren over de aanschaf van zonnepanelen. In Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen en Nieuw-Balinge kunt u bij ons terecht voor de installatie van de PV panelen.

Neem contact op

Zonnepanelen_naast


Top