slide-tab-borker-servicedienst-warmtepompen

Warmtepomp of warmteterugwinning installatie in Westerbork, Assen, Schoonloo e.o.

Als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke vorm van verwarming voor uw woning en voor warm water, dan kan Borker Servicedienst u van dienst zijn. In onze winkel kunnen onze ervaren medewerkers u advies geven over welk systeem het beste bij uw situatie past. Wij leveren en installeren uw warmtepomp of warmteterugwinning in Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen en Nieuw-Balinge.

Energie uit lucht, bodem of grondwater

Een warmtepomp maakt gebruik van de warmte uit de lucht, bodem of grondwater. Onbeperkte energie dus. Dit is dan ook een energiezuinig systeem voor verwarming en warm water, net als een zonneboiler. Sommige warmtepompsystemen kunnen uw woning naast verwarmen ook koelen, omdat ze warmte af kunnen voeren.

Warmteterugwinning

Door gebruik van een WTW-ventilatiesysteem, bent u altijd verzekerd van een gezond en comfortabel binnenklimaat, tegen een minimaal energieverbruik en wordt de afgevoerde én toegevoerde lucht in balans gehouden. Bij gebalanceerde ventilatie (mechanische luchttoevoer en mechanische luchtafvoer) worden de toevoer en afvoer van ventilatielucht op mechanische wijze met elkaar in evenwicht gebracht, waardoor gegarandeerd wordt dat een ´luchtdichte´ woning of gebouw voldoende geventileerd wordt. Als gebalanceerde ventilatie aanwezig is, dan kan de warmte in de afvoerlucht worden benut, door middel van een warmteterugwinunit. 

Vakkundige installatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden van verwarming door middel van een warmteterugwinning-unit of warmtepomp, het rendement daarvan en de methode die het beste bij u past, kunt u contact met opnemen met Borker Servicedienst of langskomen in onze winkel in Westerbork. Onze vakkundige installateurs staan voor u klaar in Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen en Nieuw-Balinge voor het plaatsen van uw warmtepomp of wtw-unit.

Neem contact op


Lees meer over warmtepompen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top