slide-tab-borker-servicedienst-sanitair

Badkamer verbouwen in Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen en Hoogeveen

Heeft u plannen om uw badkamer te verbouwen? De vakkundige installateurs van Borker Servicedienst staan voor u klaar in Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen en Hoogeveen. Wij leggen leidingwerk en elektra voor u aan en installeren uw nieuwe sanitair. In onze winkel in Westerbork kunnen onze ervaren medewerkers u helpen met een deskundig advies of het inplannen van uw badkamerverbouwing.

Online badkamer en sanitair showroom

Iedere badkamerverbouwing begint met het opdoen van inspiratie. In onze online sanitair showroom vindt u sfeerbeelden van diverse bekende merken, zoals GROHE, Ideal Standard en Sphinx. Deze beelden kunt u opslaan in het online inspiratieboekje. 

Leidingwerk en installatie sanitair

Borker Servicedienst kan het leidingwerk voor uw nieuwe badkamer leggen, zodat wateraansluiting en afvoer precies op de juiste plek zitten. Ook voor vloerverwarming in de badkamer kunt u bij ons terecht. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor sanitair, kunnen onze ervaren installateurs uw ligbad, wastafel, douche, toilet en badkamermeubel installeren.

Kortom: Borker Servicedienst kan u het verbouwen van uw badkamer uit handen nemen, van het leidingwerk tot de installatie van uw sanitair. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Westerbork. Onze loodgieters en installateurs zijn actief in Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen en Hoogeveen.

Neem contact opTop